nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák

Szolgáltatások

Bontásbeépítés

Hagyományos épületek

A meglévő nyílászárók roncsolásos kibontásán ill. az új szerkezetek beépítésén, beállításán felül a javító jellegű kőműves és egyéb szakipari munkát, nem áll módunkban vállalni. A bontási munkafolyamat során a meglévő szerkezet beépítési módjától, minőségétől függően toktoldók, egyéb anyagok alkalmazása szükséges lehet, mely csökkenti a szabad nyílás felületét és költsége az ügyfelet terheli. A munkafolyamat alapvetően nem tartalmaz hézagtakarási munkákat. Külön kérésre elvégezhető, akár utólag is külön elszámolás mellett. A meglévő, kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Meglévő, régi redőny visszaszerelését csak külön árnyékolás-technikai szakember felmérése alapján vállalunk, előre nem biztosítjuk az eredeti helyreállítását.

Panel lakások, tokon keresztül rögzítve

A meglévő nyílászárók roncsolásos kibontásán ill. az új szerkezetek beépítésén, beállításán egyéb szakipari munkát nem áll módunkban vállalni. Munkálataink a vasbeton panelbe épített műanyag nyílászárók illesztési hézag takarásárára valamint igény szerint külső-belső párkányozásra vonatkoznak. A bontási munkafolyamat során a meglévő szerkezet beépítési módjától, minőségétől függően toktoldók, egyéb anyagok alkalmazása szükséges lehet, mely csökkenti a szabad nyílás felületét és költsége az ügyfelet terheli. A meglévő, kibontott nyílászárók elszállításáról a megrendelőnek kell gondoskodnia. Meglévő, régi redőny visszaszerelését csak külön árnyékolás-technikai szakember felmérése alapján vállalunk, előre nem biztosítjuk az eredeti helyreállítását.

Általános méretezés

Ablakoknál: (parapetfal esetén) a szabad falnyílás mérete: Ablaktok szélessége +2 cm, Ablaktok magassága +5 cm
Ajtóknál (parapetfal nélkül) a szabad falnyílás mérete: Ajtótok szélessége +2 cm , Ajtótok magassága +2 cm

Kérjük, ezek alapján egyeztesse a méretezést kivitelezőjével illetve az Áron Ház Kft-vel az előre kialakított falnyílásokat még a nyílászárók beépítése előtt!

 


Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró

GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa