nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák

Szolgáltatások

Lakótelepi panelprogram ablakcsere és ajtócsere

panelprogram ablakCégünk vállalja a lakótelepi panelprogram keretein belül ajtó ablak és egyéb nyílászárók értékesítését, igény szerinti beépítését, az ablakcsere elvégzését. Az évek során több panelprogram munkában vettünk rész Budapesten és Pest megyében alvállalkozóként, vagy beszállítóként.

 

 

A panelprogram fontossága az ablakcsere szempontjából

A lakótelepeken az ablakcsere kiemelt fontosságú feladat, amelyet vagy egyedileg, vagy a lakótelepi panelprogramok keretein belül végzünk. A panelporgramban történő ablakcsere több szempontból is előnyös:

  • egységes homlokzati nyílászárók a teljes falfelüeten
  • sokkal kedvezőbb ablak árak a nagyszámnú megrendelés miatt
  • egységes ablakcsere amelyet egy cég végez, így a külső párkányok is egységesek lesznek. igazodva a külső szigeteléshez.

A harmadik pont különösen jelentős, mivel több esteben is az ablakcsere megelőzi a külső falszigetelést, igy a külső párkányoknak mindenhol igazodnia kell a külső szigetelés vastagságához, amely akár 10 (!) cm-es kinyúlást is eredményezhet a szigetelés nélküli falon.

Vesenyképes ablak árak a panelprogramban

Kedvező árainknak köszönhetően a szabvány vagy az egyedi nyílászárók versenyképes áron indíthatók a panelprogram pályázatokon. Lakótelepi panelprogramban tapasztalt szakembereink várják érdeklődését.

Referenciáinkról és a további lakótelepi panelprogram ablakcsere részletekről érdeklődjön központi telephelyünkön

 


Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró

GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa