nyilászáró akció
Kezdőlap Linkajánló Kapcsolat
Kezdölap Nyílászáró termékek Árak AkciókSzolgáltatások Szolgáltatások TelephelyekReferenciák Referenciák
Redöny, reluxa, szúnyogháló

Árnyékolástechnika

redőnyök, szúnyogháló

A redőny és szúnyogháló árlista itt tekinthető meg

A redőny legfontosabb jellemzői:

Redőnyszerkezet

Szinterezett alumínium, vagy lindab redőnydoboz, vakolható kivitelben is, külső mini-tokos alumínium, felső müanyag tokos redőnydoboz, alumínium, vagy műanyag redőnylábbal az adott színben. Alapszín: fehér.

Lamella

Purhab szigetelésű műanyag, vagy aluminium lamellák alliterezve (összekapcsolva), alumínium záróléccel.

Kényelem

A redőnyök készülhetnek motoros működtetéssel, távirányítással is ebben az esetben az alumínium lamelláknál használatos feltolásgátló 100% biztonságot nyújt.

Integrált szúnyogháló rendszerek

Dupla lefutósínnel, kefés végzáróval, gyárilag egybeépített redőnnyel. Szúnyogháló: Rovarhálóinkat részletesen a szunyoghalok.info oldalon találja.

Garancia

1 év gyártói szavatossággal, ezen belül 1 év jótállással szakszerű beépítés esetén.

Méretezés

Egyedi falnyílás kialakításoknál, külső oldali utólagos falszigetelés és lépcsős áthidalás esetén kérje munkatársunk segítségét a redőny-méretezés és a nyílászáró-méretezés egyeztetése érdekében!

Beszerelés

Beépített nyílászárókhoz utólag történő redőny, reluxa, rovarháló felszerelése kézi vagy motoros működtetéssel. Redőnyelőkészítéshez szükséges toktoldók alkalmazása javasolt a kényelmes működtetés és esztétikus megjelenés céljából. Meglévő, régi redőny visszaszerelését csak külön árnyékolás-technikai szakember felmérése alapján vállalunk, előre nem biztosítjuk az eredeti helyreállítását.

Redőny választékunkból:

Az oldalon található termékek - redőny és szúnyogháló - megvásárolhatók az Áron Ház Kft szaküzleteiben. A redőny és szúnyoghálók árait megtalálhatja árlistáinkon, vagy érdeklődjön személyesen vagy emailben kereskedőinknél.

 


Telephelyeink:

Budafok, XXII. kerület, Nagytétényi út 60. - Újpest, IV. kerület, Váci út 81.

Minden egy helyen: ablak ajtó nyílászáró


GYORSMENÜ: ablakok :: ajtók :: beltéri ajtó :: aluminium nyilászáró :: muanyag ablak :: tetosik ablak :: redony - reluxa